fbpx

SUPER SUOSITUT PIENRYHMÄVALMENNUKSET!

Syksyn uutuuskurssi starttaamassa Talli Gymillä!

Nuorten (14-17.v.) kuntosalikurssi!
Asuuko kanssasi nuori, joka haluaisi aloittaa uuden harrastuksen kuntosalilla, mutta kaipaa ohjausta ja tsemppiä harrastuksen aloittamiseen?
Tulossa nuorille suunnattu kuntosaliryhmä, jossa nuori saa loistavat eväät kuntosaliharrastuksen tehokkaaseen ja turvalliseen aloittamiseen. Nuorten kuntosalikurssilla opetellaan voimaharjoittelun perusteet, kuinka harjoitella oikein ja turvallisesti. Kurssilla opetellaan uusia liikkeitä ja huomioidaan kaikkien tarpeet.
KESTO: 6 viikkoa / 1 x viikko
alkaen Ma 6.9.2021
Kurssin hinta: 149€
Kurssille otetaan max. 6 henkilöä.
Kysy lisää: info@talligym.fi
Maanantain ryhmä:
klo 14.45-15.45 tai
Perjantain ryhmä:
klo 16.00-17.00
Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta.

Ryhmäkoot ovat maltillisia (max. 6 hlöä), jotta ohjaaja voi keskittyä jokaiseen kurssilaiseen yksilönä. Pienryhmävalmennuksessa korostuu myös vahvasti ryhmän tuki ja yhteinen tsemppihenki! Ryhmässä on voimaa!

 

KUNTOSALIN STARTTIRYHMÄ ALOITTELIJOILLE 6 VIIKKOA! / TÄYNNÄ!

HINTA: 169€ (Kurssin aikana tulee olla voimassa toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 29,90€/kk)

MA 16.8. – 20.9.2021 (6 kertaa ) KLO 18-19

Oletko ajatellut, että pitäisi aloittaa kuntosalilla käyminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Meillä on sinulle ratkaisu! Osallistu huippusuosittuun pienryhmävalmennukseen niin saat lentävän lähdön harjoitteluusi!

Kurssilla tutustut monipuolisesti kuntosaliharjoitteluun, opit uusia liikkeitä ja kokonaisvaltainen ymmärryksesi saliharjoittelusta kasvaa kattavasti.

Tämä starttikurssi sopii sinulle, joka haluat aloittaa kuntosalilla käymisen tai sinulla on useamman vuoden tauko harjoittelusta. Valmentajana salikonkari Jaana Aaltonen.

Ilmoittaudu mukaan nopeasti sillä paikat täyttyvät todella vauhdilla! (In english as well)

Ilmoittautumiset sähköpostitse: info@talligym.fi