fbpx

SUPER SUOSITUT PIENRYHMÄVALMENNUKSET!

Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta.

Ryhmäkoot ovat maltillisia (max. 6 hlöä), jotta ohjaaja voi keskittyä jokaiseen kurssilaiseen yksilönä. Pienryhmävalmennuksessa korostuu myös vahvasti ryhmän tuki ja yhteinen tsemppihenki! Ryhmässä on voimaa!

 

 

 

 

KESÄKSI KUNTOON VALMENNUS MYYNNISSÄ NYT! (2 paikkaa jäljellä )

KEVÄÄN TEHOSTARTTI 8 VIIKKOA!

HINTA: 169€ (Kurssin aikana tulee olla voimassa toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 29,90€/kk)

KE 2.3.-20.4.22 (8 kertaa ) KLO 17.30-18.30 (2 paikkaa jäljellä)

Jos treenimotivaatio on kateissa niin meillä on sinulle ratkaisu! Osallistu huippusuosittuun pienryhmävalmennukseen niin saat varmasti lentävän lähdön harjoitteluusi.

Kurssilla tutustut monipuolisesti kuntosaliharjoitteluun, opit uusia liikkeitä ja kokonaisvaltainen ymmärryksesi tehokkaasta harjoittelusta kasvaa kattavasti.

Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat kiinteytyä, polttaa rasvaa tai sinulle joka haluat kohottaa kuntoa ja kaipaat siihen kannustusta. Valmentajana toimii Jaana Aaltonen.

Ilmoittaudu mukaan nopeasti sillä paikat täyttyvät todella vauhdilla!

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: info@talligym.fi

NUORTEN (14-17.v.) KUNTOSALIVALMENNUS

Nuorille suunnattu kuntosalivalmennus, jossa nuori saa loistavat eväät kuntosaliharrastuksen tehokkaaseen ja turvalliseen aloittamiseen. 

Nuorten kuntosalikurssilla opetellaan voimaharjoittelun perusteet, kuinka harjoitella oikein ja turvallisesti. Kurssilla opetellaan uusia liikkeitä ja huomioidaan kaikkien tarpeet.

Kurssi kestää 6 viikkoa ja kuntosalikurssi on 1x viikossa. 

HINTA: 169€ (Kurssin aikana tulee olla voimassa toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 29,90€/kk tai jokin muista korttivaihtoehdoistamme)

AJANKOHTA:  2.3.-6.4.2022

6 viikkoa / keskiviikkoisin klo 18.45-19.45

Ilmoittaudu mukaan: info@talligym.fi

Pienryhmävalmennus
Talli Gym Kuntosali Espoossa