050 5718654 info@talligym.fi

Sopimusehdot

 

  1.  Asiakkuus

Asiakkuus on henkilökohtainen. Alle 18-vuotias henkilö voi liittyä TalliGym:n jäseneksi huoltajan suostumuksella, huoltajan tulee allekirjoittaa jäsensopimus.

  1. LiittymismaksuAsiakkuuden perustamisvaiheessa peritään kertaluontoinen 20€:n liittymismaksu. Tällä katetaan asiakkuuden perustamiskuluja sekä jäsenkortin hinta.
  2. E-laskuE-laskutuksessa lasku tulee sähköisenä laskuna asiakkaan verkkopankkiin. Liityttyään e-laskulla toimivaan jäsenyyteen, jäsen on velvollinen tekemään e-laskutussopimuksen henkilökohtaisesta verkkopankistaan ja asettamaan Talli Gym Oy maksunsaajaksi.
  3. Muut maksutavatPaperinen lasku lähetetään asiakkaille jotka eivät tee e-lasku sopimusta tai maksa laskua toimistolla. Paperilaskuun tulee 10€:n laskutuslisä. Kuukausimaksun voi myös maksaa Talli Gym:n asiakaspalveluun Smartumseteleillä, Virikeseteleillä, epassilla ,Tyky-seteleillä sekä käteisellä asiakaspalvelun aukioloaikoina.
  4. JäsenkorttiUusi asiakas saa jäsenkortin kuntokeskuksessa olevasta automaatista kuukausi- tai vuosimaksun maksamisen jälkeen. Jäsenkortti on henkilökohtainen.
  5. IrtisanominenIrtisanomisen voi tehdä joko täyttämällä lomakkeen Talli Gymin asiakaspalvelussa tai vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen: info@talligym.fi. Irtisanottu asiakkuus päättyy aina seuraavan kalenterikuukauden loppuun.
  6. Yleiset jäsenehdotJäsenkortin katoamisesta on ilmoitettava välittömästi Talli Gym kuntokeskuksen henkilökunnalle. Avainkortin uusiminen maksaa 10 €. Jäsenmaksujen viivästyessä on Talli Gym kuntokeskuksella oikeus periä asiakkaalta korkolain mukainen viivästyskorko ja muistutusmaksu viisi euroa.Talli Gym voi keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien maksujen tai sopimattoman käytöksen vuoksi. Asiakas on vastuussa siitä että Talli Gym kuntokeskuksen tarjoamat liikuntamahdollisuudet sopivat hänelle.

    Asiakkaan tulee noudattaa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita sekä opastusta. Talli Gym ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toiselle henkilölle. Mikäli Talli Gym havaitsee jäsenkortin väärinkäyttöä, Talli Gym perii 250€:n sopimusrikkomusmaksun sekä päättää asiakkuuden välittömästi. Talli Gym kuntokeskus ilmoittaa kotisivuillaan mahdollisista hintamuutoksista vähintään kuukautta ennen muutosten siirtymistä jäsenen kuukausimaksuihin. Oikeudet muutoksiin pidätetään